Balancing the city residency

4 weeks residency in Copenhagen Denmark by Metropolis Kobenhavns International Theatre. 6 international circus artist were invited to work with idea balancing the city and combining circus and architecture. 

Circles, spirals, tubes, metal, plastic all over. Aerialist climbed up to the rusty tower to go fishing with plastic tubes and spirals. The work is inspired by the idea of balancing communication between people. Soundscape is collected from interviews with people of Copenhagen.

Read more

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: